Skip to main content

Om oss

Skattekisten gull,sølv og edelstener har en visjon om å være Norges største og beste gjenbruksbutikk på sølvbestikk og smykker i både gull og sølv. Skattekisten støtter opp om at vi som samfunn skal bevege oss bort fra bruk- og kast mentaliteten. Vi ønsker å ha fokus på videresalg av det vi kjøper, fremfor å smelte dette. Vi pusser derfor opp de varene vi kjøper som kan pusses, slik at kunden som kjøper sølv og gull hos oss mottar god kvalitet på produktet. Vi har godkjent Brukthandelbevilling hos Politiet, og vi har typegodkjente vekter beregnet på veiing av gull og sølv, og som er godkjent av Justervesenet. Gullsølvkjøp er en del av firmaet Skattekisten, her får du en oversikt over prosessen hvis du ønsker å selge ditt gull og sølv til oss. Vi har en visjon om å, også her, være Norges beste på pris.

  • Skattekisten har omsatt gull og sølv på internett i over 20 år, og er kjent for sin seriøsitet og gode priser.
  • Som eneste oppkjøper garanterer vi at prisen oppgitt på vår hjemmeside, den dagen du sender/leverer ditt gull/sølv, er den prisen du vil få utbetalt. Vi kontakter deg etter gjennomgang, gir deg et pristilbud. Godtar du dette vil vi utbetale beløpet samme dag som vi har snakket med deg.
  • Vi oppdaterer våre priser basert på den aktuelle prisen på gull- og sølvmarkedet, med en stabilt høy pris som er meget konkuransedyktig sammenlignet med andre oppkjøpere.
  • Husk alltid på å sjekk våre priser opp mot våre konkurenter og les alltid betingelsene, slik at den prisen du får utbetalt, er den samme som er oppgitt på hjemmesiden.

Eksempel:
Når Gullbrev oppgir at de gir den desidert beste gullprisen, kr.180 pr. gram for 14 karat(585) gull, så unngår de å skrive i sammenheng at de tar kr. 35 pr. gram, i et såkalt verdivurderingsgebyr. Den reelle prisen du får utbetalt er da kr. 145,- pr gram.
Hos Skattekisten får du utbetalt kr.166,- pr gram , siden vi ikke benytter oss av noen fordyrende avgifter. Gullpriser hos Gullbrev og Skattekisten er oppgitt etter dagens sats, 29/4-19.

  • Vi gir deg den beste gullprisen i markedet og betaler for alle karatgehalter. Selv om vi er prisledende både på gull og sølvpriser, gir vi deg likevel en +pris på pent brukt og ugravert sølvtøy, lysestaker, etc. Se vår priskalkulator.
  • Vi gir selvfølgelig samme pris om du leverer personlig eller sender det som forsikret norgespakke i posten.
  • Vi anbefaler alle som sender pakker med slike verdier om å ta bilde av hva som blir sendt, samt når varene ligger på en kjøkkenvekt e.l. som viser tyngden av det som blir sendt. Dette anbefales fordi at om en pakke skulle forsvinne i posten, så kan du dokumentere til posten hva som var av verdi i pakken. Trygghet for deg er trygghet for oss.
  • Du er selvfølgelig også velkommen til å levere ditt sølv/gull, personlig, om du ønsker det. Da tilbyr vi deg å være med og delta i hele prosessen, fra kvalitets- og vektkontroll, frem til beløpet du skal ha er overført til din konto. Ring, eller send en mail/SMS, for å avtale tid.

Skattekisten gull,sølv og edelstener er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund fra 16.01.2002, med Organisasjonsnummer: 984092008.